Asbest advies met een duidelijk plan van aanpak

Voor deskundig asbest advies bent u bij Vuijk Advies aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring staan wij u bij met raad en daad. Bij projecten van sloop of renovatie is een asbestinventarisatie vaak wenselijk en in veel gevallen zelfs wettelijk verplicht. Wij geven u professioneel advies en kunnen eveneens asbest verwijderingsplannen voor u opstellen.

Ontvang van ons een overzichtelijke kostenraming

Wanneer u asbest heeft ontdekt, dan wilt u dit vaak zo spoedig mogelijk laten verwijderen. Vanzelfsprekend wilt u eerst een helder overzicht van de kosten die dit met zich meebrengt. Vuijk Advies maakt voor u een overzichtelijke kostenraming voor asbestsanering. De kostenraming is sterk afhankelijk van de situatie, het oppervlakte en de locatie. Ons advies is altijd gebaseerd op maatwerk en wij nemen alle variabelen voor u in acht. Subsidieregelingen voor het verwijderen van asbestdaken en deze vervangen door zonnepanelen, kunnen in sommige gevallen de kosten drukken.

Wilt u een op maat gemaakt advies en kostenraming ontvangen voor de sanering van asbest? Neem dan contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.