Kosten asbestinventarisatie

De kosten voor een asbestinventarisatie zijn afhankelijk van het doel en de omvang van de opdracht. Eenvoudige opdrachten voeren wij uit vanaf 225,- excl. BTW incl. alle monsters. Vraag hier een offerte aan of start direct een chat via de WhatsApp button!

All-in tarieven!

Vuijk Advies hanteert scherpe all-in tarieven, een vaste prijs incl. alle benodigde monsternamen en analyses. Tijdens het uitvoeren van een asbestinventarisatie worden er monsters genomen van alle asbestverdachte toepassingen. Deze monsters worden in een geaccrediteerd laboratorium geanalyseerd op de aanwezigheid van asbest.

Doel van de opdracht

Het doel van de opdracht kunnen we onderverdelen in 2 categorieën, namelijk:
1: Asbestinventarisatie geschikt voor asbestverwijdering of verbouw/renovatie. Dit betreft een visuele inspectie welke wordt uitgevoerd incl. licht destructief onderzoek. Sloopwerkzaamheden zijn hierbij doorgaans niet nodig. (voorheen asbestinventarisatie type A)
2: Asbestinventarisatie geschikt voor volledige renovatie of totaalsloop. Omdat asbest vaak niet direct zichtbaar is wordt deze inspectie uitgevoerd incl. benodigd destructief onderzoek zodat er geen uitsluitingen en beperkingen van toepassing zijn. (voorheen asbestinventarisatie type B)

Omvang van de opdracht

Ook de omvang van de opdracht kunnen we onderverdelen in 2 categorieën, namelijk:
1: Asbestinventarisatie van alleen een deel van een bouwwerk, object of perceel (bijvoorbeeld alleen de kruipruimte)
2: Asbestinventarisatie van het gehele bouwwerk, object of perceel.

Offerte nodig?

Via ons offerteformulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Vul daarbij graag zo volledig mogelijk het doel en de omvang van de opdracht in. Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u van ons binnen 24 uur een maatwerkaanbieding.