Uw asbest adviseur!

Het verwijderen van asbest is aan allerlei regels en richtlijnen verbonden. Een optimaal proces begint met een grondige voorbereiding. Vuijk Advies is uw adviseur die u het gehele traject kan bijstaan. Van asbestinventarisatie tot communicatie. En van plan van aanpak tot directievoering. Vuijk Advies is een asbestinventarisatiebureau dat zich focust op een pragmatische werkwijze en een eerlijk en passend advies. Wij zijn actief in de particuliere en zakelijk markt. Wij zijn volledig op de hoogte van de actuele regelgeving. Ook voor u maken we graag het verschil met onze kennis en ervaring.

U staat centraal bij Vuijk Advies

Dagelijks voeren wij voor uiteenlopende opdrachtgevers onze diensten uit op het gebied van asbest. Bij al onze diensten staat service en klanttevredenheid voorop, wij zien onze klanten als ambassadeurs van Vuijk Advies. Onze communicatie is helder, concreet en duidelijk zodat alle partijen weten wat er verwacht wordt.

Uw mening is goud waard

Door de positieve feedback en ervaringen van onze klanten kunnen wij met passie en professionaliteit onze diensten dagelijks uitvoeren. Op basis van de resultaten uit ons klanttevredenheidsonderzoek kunnen wij met trots zeggen dat Vuijk Advies aan de verwachtingen voldoet welke wij voorspiegelen tijdens een offerte of kennismakingsgesprek. Onze opdrachtgevers maken dat wij kunnen groeien en ontwikkelen voor de toekomst!

Neem contact op

Wij geven u graag advies over de juiste stappen bij asbest. Neem contact op voor een advies op maat of vraag een vrijblijvende offerte aan.